Help & Ondersteuning

BURSA V2 verbetert het gebrek aan transparantie, efficiëntie en productiviteit tussen vervoerders en verladers. We benadrukken ook directe communicatie tussen verladers en vervoerders. Uw facturen en bevestigingstarieven worden door het systeem gegenereerd en uw documenten worden digitaal opgeslagen. Wij maken alle biedingen op zendingen zichtbaar voor vervoerders. Ook vervoerders zijn op de hoogte van hun netto-inkomen per baan en beslissen over de betalingswijze. Alle gegevens van de vervoerderverzekering worden in ons systeem opgeslagen, zodat de verladers gemakkelijker toegang hebben.

JA, u kunt meteen beginnen, het verificatieproces zal enige tijd duren en zal de komende werkdagen plaatsvinden.

Dit is een app die verladers met vervoerders verbindt. Het biedt vervoerders ook details over ladingen die moeten worden verplaatst. Vervoerders kunnen ook rechtstreeks met verladers onderhandelen over tarieven. Er zijn ook geen makelaars bij betrokken en we laten u uw volledige vrachtzending via onze app uitvoeren.

Verzenders kunnen alle zendingen online vermelden. Als vervoerder kunt u bieden op de ladingen die u wilt, en wanneer u een bod wint, kunt u kiezen hoe u betaald wilt worden. We zullen dan een bevestigingssnelheid genereren, hoewel deze eerst door de vervoerder moet worden ondertekend.

Zodra een lading onderweg is, wordt deze door zowel de vervoerder als de verzender gevolgd via de handige GPS-tool van onze app. Als je een koerier bent en je afleverpunt hebt bereikt, upload je eenvoudig je POD via onze app. We genereren uw factuur, slaan al het papierwerk op in ons systeem en bieden u ook een beoordelingssysteem aan. Of u nu een verzender of vervoerder bent, u kunt de persoon met wie u zaken heeft gedaan beoordelen. Dit criterium wordt opgeslagen en is ideaal voor toekomstig gebruik.

Vervoerders, verladers en wagenparkorganisaties gebruiken deze app.

We hebben een screeningproces waarbij we alle potentiële dragers screenen voordat je je bij ons team voegt. We controleren ook de verzekerings- en exploitatieautoriteit van onze vervoerder vóór goedkeuring. Vervoerders moeten ook geloofwaardige referenties hebben en als u een vervoerder bent, blijven we u screenen nadat u lid bent geworden van BURSA V2.

Als je een vervoerder bent, beginnen de prijzen met 9 euro / maand voor STARTER, 39 euro / maand voor PLUS en 89 / maand voor PRO om onze service te gebruiken.

Als u een vervoerder bent, kunt u zelf bepalen hoe u betaald wilt worden. We hebben betalingsopties van 7 dagen, 15 dagen, 30 dagen, of u kunt uw eigen factoringbedrijf gebruiken.

Als u moeite heeft om in te loggen op de app, aarzel dan niet om onmiddellijk contact met ons op te nemen. Leg aan een van onze vriendelijke medewerkers uit wat het probleem is, en we zullen proberen het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

U kunt rechtstreeks contact opnemen met onze klantenservice via +40 (731) 763-471 Of e-mail ons rechtstreeks op [email protected]

Als je een claim wilt indienen, noteer dan waarom je de lading in de POD weigert. Uw claim wordt niet in behandeling genomen als u dit niet doet. Vervoerders en verladers moeten beide foto's maken van de lading en documenten. Dit moet worden gemaild naar onze klantenservice.

U kunt de klantenservice bellen met uw laadnummer en uitleggen wat er is gebeurd. We zullen ons juridische proces starten zodra u ons al uw documentatie heeft gestuurd.

Als u een vervoerder bent, heeft u een geldige vrachtverzekering, een aansprakelijkheidsverzekering en een actief bedrijf nodig.

Ja, aangezien vervoerders gewoonlijk rechtstreeks bieden en alle biedingen kunnen zien, staan wij vervoerders en verladers ook toe om rechtstreeks te onderhandelen. Met deze app kun je direct onderhandelen. BURSA V2 maakt communicatie tussen verladers en vervoerders mogelijk. We onderhandelen echter nooit namens u, omdat deze app slechts een platform is om verladers kennis te laten maken met vervoerders.